Hoe kan ik een e-book openen op mijn Android telefoon of tablet?

Gewijzigd op Tue, 30 Jan 2024 om 03:53 PM

We leggen graag uit hoe je het gekochte e-book kunt downloaden voor je iPhone of iPad.

Stap 1: tik op ‘Download als ePub’

Stap 2: Kies waar je het bestand wilt opslaan. Bijvoorbeeld in het mapje ‘Downloads’.

Stap 3: Kies voor bestand ‘Openen’ als je al een ePub-reader hebt op je tablet of telefoon.

Stap 4: Heb je nog geen ePub-reader, ga dan naar de Play store en zoek bijvoorbeeld op ‘epub-reader voor android gratis’. Er verschijnt een heel rijtje opties. Ik heb de bovenste gekozen: ReadEra.

Stap 5: Installeer en open ‘ReadEra’. Klik dan op ‘Alle boeken en documenten zoeken’.

Stap 6: Als het goed is, is het boek nu toegevoegd aan je bibliotheek en kun je het altijd lezen.