Hoe kan ik een e-book openen op mijn iPhone/iPad?

Gewijzigd op Tue, 30 Jan 2024 om 03:53 PM

We leggen graag uit hoe je het gekochte e-book kunt downloaden voor je iPhone of iPad.

Stap 1: tik op ‘Download als ePub’

Stap 2: tik op ‘Openen in’

Stap 3: tik op ‘Boeken’. Als deze app niet in beeld verschijnt, schuif dan het rijtje met apps (waar bij mij staat Airdrop, Boeken, Berichten etc.) naar links tot je bij de drie puntjes uitkomt. Tik op de drie puntjes. Staat de ‘Boeken-app’ ook hier er niet tussen, download deze dan in de app-store.

Stap 4: Zodra je het boek hebt geopend in de Boeken-app, staat dit in je bibliotheek en kun je het boek hier lezen.