Hoe kan ik mijn abonnement wijzigen of opzeggen?

Gewijzigd op Wed, 31 Jan 2024 om 02:34 PM

In de bevestiging van de bestelling per e-mail vind je een link naar je persoonlijk omgeving. Je kunt ook op deze link klikken om er direct naar toe te gaan.

1. Vul je e-mailadres in waarmee je je hebt ingeschreven voor de cursus.
  2. Je ontvangt nu een code op dit adres. Vul dit in op de website of klik op de link in die e-mail.
  3. Je bent nu ingelogd.

Zo pas je je abonnement aan:

1. Klik op 'Details' bij de cursus die je wilt wijzigen of opzeggen.

2. Klik op de drie puntjes en vervolgens op 'Opzeggen' (je kunt ook andere wijzigingen aanbrengen).

3. Kies in het pop-up venster een reden en klik vervolgens op 'Abonnement opzeggen'

Vragen? Hier kun je ze stellen.