Hoe kan ik een challenge volgen?

Gewijzigd op Fri, 23 Feb 2024 om 07:44 PM

Leuk dat je overweegt om een challenge te volgen! Op de website van Bijbellezen met Jan zie je het aanbod van challenges staan. We leggen in dit artikel stapsgewijs uit hoe je je kunt aanmelden en starten met de eerste les.

Challenge volgen - Aanmelden

Stel, je hebt interesse in de challenge 'De Bijbel in 40 Dagen'. Dan zijn dit de benodigde stappen.

1. Klik op 'Naar Challenge'

2. Type challenge kiezen

Vervolgens kom je op een pagina met meer informatie over de challenge. Scroll helemaal naar beneden totdat je de keuzes ziet om deel te nemen via de mobiele app of middels een eBook de challenge te volgen. Klik bij de optie van jouw voorkeur op 'Ja, ik doe mee!' om naar de check-out pagina te gaan.

3. Afrekenen

Je komt op de check-out pagina terecht. Vul onder het kopje 'Gegevens' je voornaam, achternaam en e-mailadres in, en vink het vakje aan om de Algemene Voorwaarden te accepteren.

Vervolgens kies je onder het kopje 'Betaalmethode' je gewenste betaalmethode en bank, daarna klik je op de knop 'Afrekenen'.

Eventueel kun je ook er ook nog voor kiezen om gebruik te maken van het extra aanbod, in dit geval de Lucas-challenge, door het vinkje aan te zetten.

4. Betaling afronden

Gebruik de normale betaalwijze van je bank om de betaling af te ronden.

Als de betaling succesvol is afgerond, zie je onderstaande bedankpagina.

Challenge volgen - eBook

Heb je gekozen voor de challenge via de mobiele app? Scroll dan direct naar beneden voor de uitleg 'Challenge volgen - mobiele app'.

1. E-mail met download link openen

Je ontvangt direct een e-mail met de bevestiging van je bestelling. Na enkele minuten krijg je ook een e-mail met de download link van het eBook.

Het eBook kun je lezen op een iPhone/iPad of een Andoid telefoon/tablet. Hieronder vind je de directe link naar de artikelen die uitleggen hoe dit werkt.

Challenge volgen - mobiele app

1. E-mail om wachtwoord in te stellen

Je ontvangt direct een e-mail met de bevestiging van je bestelling. Na enkele minuten krijg je ook een e-mail om in te loggen in Huddle - dit is de omgeving waar alle online cursussen staan. Klik op de blauwe knop 'Login en kies wachtwoord'

Goed om te weten: als je al een Huddle-account hebt, dan krijg je een e-mail met de bevestiging dat je toegang hebt gekregen tot een nieuwe cursus.

Er wordt een website pagina geopend van Huddle waar je een eigen wachtwoord kunt invoeren. Deze voer je twee keer in en daarna klik je op de knop 'Wachtwoord instellen'.

Let op: het wachtwoord moet uit minstens 8 karakters waarvan 1 kleine letter, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 speciaal karakter (@$.,/!;|><`§±~:{}()'"[]%*+-_=#?&) bestaan.

2. Openen van cursus in Huddle

Je wordt doorgestuurd naar Huddle - de omgeving waar alle online cursussen staan. Je ziet de cursussen staan waar je toegang tot hebt. In dit geval zien we ook de cursus 'De Bijbel in 40 dagen' staan. Klik hierop om te beginnen met de cursus.

Klik vervolgens op 'Starten' of op de eerste les van de cursus om te beginnen.

De eerste les van de Challenge zal nu openen. Je kunt de les beluisteren door op de groene Play-knop te klikken of op de rood gemarkeerde tekst 'Of luister hier naar de audio' te klikken. Je kunt uiteraard ook gewoon zelf de tekst lezen.

Tip: de Huddle app

Wil je de Challenge luisteren of lezen op je mobiel of tablet? Dan raden we aan om hiervoor de Huddle app te gebruiken. In dit artikel lees je hoe je deze kunt downloaden.