Ik heb geen wachtwoord ontvangen of ben dit kwijt. Kan ik een nieuwe krijgen?

Gewijzigd op Wed, 31 Jan 2024 om 02:42 PM

Je kunt snel een nieuw wachtwoord aanvragen. Volg hiervoor deze stappen:

1. Open de app

Klik op knop 'Inloggen' en vul vervolgens je e-mailadres in.

2. Vraag een nieuw wachtwoord aan

Klik onder de gele knop op 'Wachtwoord vergeten?' en in het daaropvolgende scherm op 'Wachtwoord aanvragen'

3. Wachtwoord opnieuw instellen

Je krijgt direct een e-mail om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Klik op de blauwe knop 'Wachtwoord opnieuw instellen'.

4. Nieuw wachtwoord typen

In het volgende scherm vul je 2 keer hetzelfde nieuwe wachtwoord in en klik je daarna op de gele knop 'Wachtwoord instellen'.

4. Opnieuw inloggen

Je krijgt de bevestiging dat het wachtwoord opnieuw is ingesteld. Nu kun je teruggaan naar de app om in te loggen met je e-mailadres en het vernieuwde wachtwoord.

Lukt het niet om een nieuw wachtwoord aan te vragen via bovenstaande stappen? Neem dan contact op of mail naar team@bijbellezenmetjan.nl of of gebruik het contactformulier.