Hoe log je voor de eerste keer in bij Huddle?

Gewijzigd op Do, 11 Jul om 5:06 PM

Wat geweldig dat je mee gaat doen aan een cursus of challenge! In dit korte artikel leggen we stap voor stap uit hoe je moet inloggen in de Huddle-app om je cursus te vinden.

Stap 1: Klik op de link in de e-mail

LET OP! Als je al een Huddle-account hebt, kun je deze stap overslaan. Je krijgt dan geen mail om een wachtwoord aan te maken.

Heb je nog geen Huddle-wachtwoord, dan krijg je een e-mail met een link. Klik op 'Direct inloggen'.

Stap 2: Vul je naam in en kies een gebruikersnaam

In het venster dat je nu te zien krijgt, kun je je voornaam en achternaam invullen. Er wordt in het derde veld een gebruikersnaam gemaakt, maar die kun je wijzigen. Een profielfoto mag (is wel leuk!), maar hoeft niet.

Stap 3: Kies een wachtwoord

Nu mag je zelf een wachtwoord kiezen.

Stap 4: je hebt toegang tot de cursus

Hier zie je alle challenges en cursussen waar je toegang toe hebt gekregen.

Onderin vind je ook een aantal buttons. Met het 'huisje' ga je naar de homepage, de tekstballonnetjes leiden naar de community. In het midden heb je het hoedje. Dit is de belangrijkste knop! Hiermee ga je altijd naar de cursussen en challenges. Rechts heb je nog een agenda en de mogelijkheid om chatberichten te sturen naar andere gebruikers.

Kom je er niet uit? Mail dan naar jan@bijbellezenmetjan.nl.