Ik heb geen verificatie-code ontvangen. Wat nu?

Gewijzigd op Wed, 31 Jan 2024 om 02:42 PM

Soms vraagt Huddle een bevestiging via een verificatiecode. Als je deze niet hebt gehad of je kunt deze niet vinden in de spam of reclame-map van je e-mail dan helpt het meestal om je wachtwoord te resetten zoals beschreven. Eventueel kunnen wij dit voor je doen.

Mail ons op team@bijbellezenmetjan.nl (of gebruik het contactformulier) en dan proberen we vanuit ons alsnog de wachtwoord-mail te sturen. Het zou dan met de verificatiecode ook goed moeten komen.